Clients

GREEKEXPORTS EPSA ALFA PASTRY evoiki zimi provil.jpg soya hellas newrest epiros nestle More

Certificare Halal (Romania)


 

Ce înseamnă halal?

Termenul arab „halal” se referă la tot ce este permis și permisibil conform jurisprudenței islamice ; din contră, „haram” se referă la tot ce este ilegal și interzis.

În consecință, carnea de porc, sângele, alcoolul carnea de la animalele care nu au fost sacrificate în mod corespunzător și alte produse care nu sunt permisibile sunt considerate a fi haram.

Alimentele halal sunt acelea care respectă cerințele de puritate și dietă islamică și nu conțin substanțe interzise.

 

Beneficiile certificării halal

O certificare halal vă va furniza un avantaj competitiv când concurați pe piața halal locală și globală.

Multe țări islamice au făcut certificarea halal o cerință obligatorie pentru importurile de materii prime și produse finite.

Altfel, este un instrument de marketing util, iar logo-ul nostru HCS este o ofertă de vânzare unică pentru un număr tot mai mare de consumatori care pun un mare accent pe cumpărarea produselor halal.

Piața produselor etichetate halal valorează în prezent peste 3 trilioane de dolari. Populația tot mai mare formată din oameni cu credință islamică, și dezvoltarea economică tot mai accentuată din multe țări cu mari populații musulmane, vor servi doar pentru creșterea acestei piețe ca dimensiune și potențial.


halal certification services gmbh

 

HCS oferă încredere, experiență și calitate elvețiană

Cu sediul în Elveția, Serviciile de Certificare Halal (HCS) este o companie de certificare halal experimentată, respectată și recunoscută, cu peste 27 de ani de experiență în furnizarea certificărilor halal pentru produse alimentare, farmaceutice, cosmetic și de îngrijire personală din toată lumea. HCS oferă de asemenea soluții pentru hotelurile, restaurantele și serviciile financiare care respectă conceptul halal.

HCS este membru al Consiliului Mondial Halal, o confederație a organismelor de certificare halal de top la nivel mondial, și este recunoscut oficial de organisme renumite precum MUI Indonesia, JAKIM Malaysia și MUIS Singapore.

HCS este unul dintre cele mai longevive organisme de certificare halal și servește ca punct central pentru autoritățile publice, asociații, clienți corporativi și instituții academice.

Sigiliul calității noastre și certificatele de inspecție garantează o certificare profesională și fiabilă de înaltă calitate. Echipa noastră alcătuită din ingineri în domeniul alimentar, oameni de știință, experți juridici și religioși colaborează strâns pe durata procesului permițându-ne să garantăm conformitatea halal în procent de 100%.

 

halal_clients 

 

Contactați-ne

            Telefon : +30 2310 474115

            Responsabil pentru România:

            Dna Kouzoukaki Depy

            Telefon: +40 730684739

            E-mail:  romania@greekexports.org

 

Nu uitați să consultați www.halalfood.gr pentru noi posibilități în aprovizionarea cu produse alimentare halal grecești

 

Register to receive our news:

 
 
 

 

| Vegan, Halal & Kosher Certifications | Exports Consulting | International Exhibitions |

halbanner